Leren halsband hond

Leren halsband hond

leren halsband hondEen hond houdt van een uitje, en daar kan u als baadje ook wel van genieten. De aanschaf van een halsband met looplijn behoort tot de basisuitrusting. We vertellen u de voordelen van een leren halsband hond. Voordelen Een leren halsband hond is een klassieker. Hij gaat een leven lang mee en is mooi en huidvriendelijk voor uw viervoeter.

De kleuren zijn niet eenzijdig en de keuze in afwerking is massaal te kiezen. De leren halsband hond wordt het meest van rundsleer, kalfsleer of elandleer gemaakt. Het leer is soepel en heeft zo een hoog draagcomfort. Wil je een extraatje? Bij Nasma.be verkopen ze zelfs lederen halsbanden voor je hond met een mooie edelsteen zoals Amethist of Agaat in verwerkt. WAW!

Belangrijk bij de aankoop van een leren halsband hond is de breedte.

De halsomtrek van de hond meet u op me een meetlint. Tel daar een vijftal centimeter bij. De gesp zal de de riem kunnen aanspannen maar u hond zal ook nog groeien. De halsband mag bijgevolg niet te straks zitten, dan doet u het beestje pijn, maar ook niet te strak, een hond kan zich loswrikken!

U moet zeker nog één vinger tussen de hals en de leren halsband hond kunnen steken bij het vastmaken. Aan de halsband is een lus voor de loopriem.

Betaalbare hondenhalsbanden in leer