Elektrische halsband hond

Elektrische halsband hond Waarom kopen hondeneigenaars een elektrische halsband hond?

We leggen even het principe uit. Voordelen Een elektrische halsband hond is een effectief hulpmiddel bij het trainen en opvoeden van de hond. De band heeft bij activatie twee kleine stroompinnetjes. De trainer kan deze in werking stellen en toepassen bij ongewenst gedrag. Zo krijgt de hond het signaal dat iets niet mag?.Na een tijdje zal hij het ongepast gedrag niet meer vertonen. Als baas doet u dit zonder te roepen.De leertijd van een hond met een elektrische halsband hond is duidelijk korter.


Nadelen Het toedienen van kleine stroomstoten doet uiteraard pijn en kan u een ongemakkelijk gevoel geven al hebt u zelf de bediening hiervan in handen.

Een hond die buiten het afstandsbereik van de halsband loopt is niet meer te benaderen. Hij ontstnapt aan de werking. De aanschaf van een elektrische halsband hond is niet goedkoop. Zorg dat u hond die niet los krijgt en kapot bijt. Dat wordt een duur grapje! Met nadruk is het gebruik van de elektrische halsband hond enkel om negatief gedrag af te leren. Weet dat een hond ook evenveel bijleert bij het belonen van goed gedrag. Geef hem met een lekker brokje, een aai of een verbale stimulatie.